KAYSERİ / MELİKGAZİ - ŞEHİT BÜLENT DOĞAN İLKOKULU

TUNCAY DOĞAN - Müdür Yardımcısı

22.10.1976 yılında Kayseri ili Yuvalı köyünde doğdum. İlk, orta ve liseyi Kayseri´de okudum. Erciyes Üniversitesi Yozgat Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü 2000 yılında bitirdikten sonra Şanlıurfa ili Osmanbey İlkokulu´na Sınıf Öğretmeni olarak atandım. Sırasıyla; Kayseri Yeşilhisar Atatürk İlkokulu,Akdağmağdeni Yukarı Çulhalı İlkokulu ve Güneyli İlkokulu, Kayseri İncesu Örenşehir İlkokulu´nda çalıştıktan sonra 2010 yılında yapılan sınavla İncesu Şehit Yusuf Özmen İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak görev yaparken 2015 yılında Osman Ulubaş İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak geçtim. 11.07.2019 yılında halen çalışmakta olduğum Şehit Bülent Doğan İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak atandım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.