KAYSERİ / MELİKGAZİ - ŞEHİT BÜLENT DOĞAN İLKOKULU

Türkiye-Sırbistan işbirliği ile yürütmüş olduğumuz İklim Değişikliği Kahramanları E-Twinning projemizde okulumuzu Seyit Ahmet UZUN temsil etmektedir.

Okulumuz sınıf öğretmeni Seyit Ahmet UZUN'un yürüttüğü "İklim Değişikliği Kahramanları" eTwinning Projesi kapsamında 4/D sınıfının gerçekleştirdiği etkinlikleri okulumuz web sitesinden yayınlayacağız.

İklim Değişikliği Kahramanları

Projenin amaçları: iklim değişikliği hakkında bilgi edinmek; Tüm proje ortaklarımıza ve öğrencilerimize doğa sevgisini aşılamak; iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak; Öğrencilere rol model olmak amaç olarak belirlenmiştir. Ayrıca iklim değişikliğinin önemli bir sorun olduğunu fark etmelerini ve çözüm düşünmeye başlamalarını sağlayacak şekilde tanıtmayı da amaçladık. Bu hedeflere ulaşılırken web2.0 araçlarının kullanılmasına, doğa gezileri yapılmasına ve disiplinler arası etkinliklerin hazırlanmasına dikkat edildi.

27-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 22:14 - Görüntülenme: 123