KAYSERİ / MELİKGAZİ - ŞEHİT BÜLENT DOĞAN İLKOKULU

Mrt

Okulumuzda  Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından ikaz-alarm ve personel tahliye tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize deprem ve yangında nelerin yapılmasını gerekliği konusunda bilgi verildi. Sebahattin Üstün'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse, "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Şehit Bülent Doğan İlkokulunda düzenlenen 3-A Mihriban Yılmaz ve 3-H Havva Şahin öğretmenlerimizin sınıfının hazırladığı atasözleri ve deyimler sergisine katıldı. Öğrencilerin hazırladığı sergiye okula ismi verilen Şehidimizin eşi Ebru Doğan ve Melikgazi İlçe Millî Eğitim Müdürü Hacı Kaya katıldı.

Ock

MELİKGAZİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN VELİLERİMİZE UYUŞTURU MADDE İLE İLGİLİ SEMİNER VERDİLER.

Ock

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Ara

Okulumuz sınıf öğretmeni Seyit Ahmet UZUN'un yürüttüğü "İklim Değişikliği Kahramanları" eTwinning Projesi kapsamında 4/D sınıfının gerçekleştirdiği etkinlikleri okulumuz web sitesinden yayınlayacağız.

Ara

Kas

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YILDÖNÜMÜNDE SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.